Huis in Saleres, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 249.000

 

Lva759

Dit prachtige huis ligt in het pittoreske dorpje Saleres. Het is charmant en is prachtig gerenoveerd tot een hoge standaard met aandacht voor de originele authentieke details zoals antieke deuren, houten balken plafonds, traditionele vloertegels en rustige kleuren. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is het huis geschikt voor 8 personen.
Het heeft veel buitenruimte met een grote binnenplaats, een patio met privézwembad, meerdere balkons en 2 terrassen met uitzicht op de vallei en het dorp. Echt een huis dat je moet bezoeken om op waarde te schatten.

Indeling:

Vanaf de straat opent een prachtige antieke houten deur naar de ruime binnenplaats met aangrenzend een berging, een werkplaats en toegang tot het terras aan de achterkant met privézwembad.

Begane grond: Entree met een houtkachel, 2 slaapkamers, waarvan een met directe toegang tot het terras, 1 badkamer met douche en een terras met een zwembad met buitendouche.

Eerste verdieping: Mooie eetkamer met balkenplafond en Juliet balkon, goed uitgeruste keuken met toegang tot een terras met ruimte voor tafel en stoelen, 1 grote slaapkamer met een prachtig betegelde badkamer met douche, een zeer lichte woonkamer met houtkachel en 3 dubbele balkondeuren met Juliet balkon met fantastisch uitzicht op de natuurlijke omgeving, een 4e slaapkamer dat indien gewenst ook perfect als thuiskantoor kan dienen.

Tweede verdieping: dakterras met fantastisch uitzicht op de vallei en het dorp.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over dit prachtige huis; we hebben veel extra foto's beschikbaar en we helpen u graag verder.


Referentie: LVA759
Prijs: € 249.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 479  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 259 m2
Terrein: 225 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)