Appartement in Santa Ponsa, Mallorca

Meer Appartementen
in Mallorca

€ 299.000

 

Santa Ponsa, Penthouse Met Een Spectaculair Uitzicht.

Santa Ponsa, penthouse met een spectaculair uitzicht.

Penthouse Badkamers 1 Slaapkamers 2, Plot 138m² woonkamer, 67m² Terras Oppervlakte 71m²
Dit penthouse is in een gebouw dat is de tweede lijn naar de zee.
Er zijn verschillende winkels, bars en restaurant in de buurt en de zee is letterlijk aan de overkant van de straat! Het is een zeer goed geprijsd eigendom in deze populaire wijk van Santa Ponsa !!
De lift brengt u naar de bovenste verdieping en een security-gate verdeelt de ruime en private terrassen gebied rond dit penthouse.

Er is astunning 180º uitzicht vegen over Santa Ponsa baai.

Toegang via een kleine hal en de nette keuken is aan de rechterkant, met uitzicht op het terras en de zee.
De lounge is zeer helder en heeft een aparte eethoek, gelegen in een alkoof. Satelliet-tv en telefoon / ADSL zijn geïnstalleerd. Het slaapgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en een badkamer.

Eén van de slaapkamers hebben nog een andere handige nis, perfect voor extra slaapplaatsen-gebied of voor een bureau! Het terras geniet van elektrische rolluiken, die grote schaduw op een warme dag geeft. Openbaar vervoer, winkels, bars, restaurants, zee, Santa Ponsa golfbanen, de jachthaven en het nachtleven - alles is dichtbij! Bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen voor u die op zoek zijn naar een penthouse met een groot terras en een spectaculair uitzicht !!

Kenmerken:
Air Conditioning, voorzieningen, banken, bars, stranden, Bus-Station, Autoverhuur, Golf, Gymzaal, Lift, Medisch Centrum, Motorway Junction, uitzicht op de bergen, Nachtleven, parkeergelegenheid, restaurants, SAT / TVSchools, uitzicht op zee, winkels, supermarkt, taxi-Station, Terras, Op loopafstand, Wateractiviteiten, Yacht-Club


Referentie: SWAPDDD4-VV
Prijs: € 299.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 576  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 138 m2
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

A Home in Mallorca,  (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)