Finca in Sineu, Mallorca

Meer Fincas
in Mallorca

Polígono 11 Parcela 311  € 735.000

 

Bijzonder en Mooi Ontworpen Turn-Key Bouwproject in Het Hart van Mallorca

Dit exclusieve 280m2 nieuwbouw project is gelegen op een perceel van 14000m2 in de gemeente Sineu, in het hart van Mallorca. Het huis, verdeeld over een verdieping in een U-vorm, heeft 3 slaapkamers, een met badkamer en suite en de andere twee delen een badkamer. Alle drie de slaapkamers hebben een terras met pergola. Verder is er een keuken met eethoek en de lichte woonkamer met open haard, een gastentoilet, een wasruimte, een berging en een gezellig overdekt terras.

Het buitengedeelte heeft verschillende natuurstenen muren en een prachtig zwembad met tuin, vanwaar u kunt genieten van de zonnige dagen.

De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit - zoals Mallorcaanse kalksteen, kalkmortel en iroko-hout. Het project zal op een turn-key basis worden opgeleverd en het is mogelijk om de vergunning voor het aanbouwen van wijn (1 hectare) te verkrijgen. Met zijn prachtig uitzicht op het Tramuntana-gebergte en de 'Pla de Mallorca', is dit duurzame huis gelegen in een rustige omgeving.


Referentie: V-408
Prijs: € 735.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 1.415  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 280 m2
Terrein: 14.000 m2

Deze finca wordt aangeboden door

Casal Mallorqui, Manacor (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)