Villa in Sorbas, Almería

Meer Villa's
in Almería

El Campico de Honor  € 185.500

 

Villa in Herbouwd Dorp

El Campico de Honor is een Andalusisch dorp dat herbouwd is zoals het vroeger was. Het ligt op een vlakte omringd door de schitterende bergen van de Cabrera en het natuurreservaat Cabo de Gata in de Spaanse provincie Almería. Een dorp gelegen op korte afstand van de belangrijkste snelweg en binnen 20-30 minuten van stranden, golfbanen, het vliegveld van Almería, de oude Moorse plaats Mojácar (met haar stranden, nachtleven en restaurants) en belangrijke plaatsen.

El Campico de Honor is een rustige plaats, weg van de drukte, maar binnen een compacte gemeenschap. Zodra u de deur uitstapt, heeft u een geweldig landschap om u heen en het ski-gebied in de Sierra Nevada bereikt u in slechts 2 uur. El Campico de Honor ligt op korte afstand van alle belangrijke plaatsen, maar ver genoeg ervandaan om een speciale rustplaats te kunnen bieden tegen de drukte. Dit is de reden dat El Campico de Honor uw Spaanse droom laat uitkomen, terwijl er een koninklijke draai aan wordt gegeven.

Het dorp heeft een fascinerende geschiedenis (terug te vinden in de naam van het dorp). Koningin Isabella en Koning Fernando stopten hier tijdens hun tocht naar Granada in de 16e eeuw. Zij is degene die Columbus gesponsord heeft en is tevens verantwoordelijk voor de Spaanse Inquisitie. U kunt hier dus niet alleen in de voetsporen treden van een van Europa’s meest invloedrijke leiders, maar u woont zelfs in het dorp met de naam “de Honor” uit respect voor haar bezoek.

De visie van het dorp
Het doel van El Campico de Honor was om een dorp te bouwen waar de bewoners een stabiele groep mensen vormen, die elkaar min of meer kennen en op elkaar vertrouwen; wonen in een veilig en modern dorp met een goede infrastructuur en gebruik makend van moderne technologie. Terwijl men ondertussen geniet van de sfeer der weerspiegeling uit het verleden en het vroegere gebruik. Voor zover dit mogelijk is, is er gebruik gemaakt van de bestaande stijl om zodoende het verleden te behouden in het heden, waarbij typische details van een Andalusisch dorp behouden zijn gebleven.


Pueblo de Honor beschikt over een mix aan woningen, uiteenlopend van appartementen met 1 slaapkamer en tussenwoningen met 2 en 3 slaapkamers tot een villa met 3 slaapkamers en commercieel onroerend goed. In de prijzen van alle woningen zijn de volgende zaken standaard opgenomen: tralies voor de ramen, pre-installatie van airconditioning (warm en koud) in de woonkamer en de master-bedroom en compleet televisie-, telefoon- en Internet systeem.

In het dorp is 1 vrijstaande villa gebouwd, de zogenoemde “burgemeesters woning”, met een woonoppervlakte van 89,72 m² (type C1) rechts in het centrum van het dorp. De villa heeft een royale hall, ruime woon-eetkamer, toilet, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche.


Referentie: El Campico de Honor - C
Prijs: € 185.500
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 357  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 90 m2
Terrein: -

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)