Huis in Talara, Granada

Meer Huizen
in Granada

€ 235.000

 

Lva554

Deze woning ligt in het centrum van Talara in het hart van de prachtige Lecrín Valley op loopafstand van winkels en restaurants, bars etc. Het is ongeveer 10 jaar geleden gebouwd met hoge kwaliteit afwerking en met prachtige smeedijzeren leuningen, poorten en balkon tralies. Het verkeert in perfecte staat van onderhoud. Het is zeer ruim met meer dan 340m2 gebouwd over 3 niveaus. Het biedt 3 slaapkamers en 4 badkamers en een grote garage + 3 ruime terrassen.

Indeling:

De begane grond heeft een smeedijzeren poort met toegang tot de voordeur en de garage. De garage is verdeeld in een woon/ eetkamer met open haard en een grote open keuken. In het andere deel is een ruime badkamer die het mogelijk maakt deze verdieping te gebruiken als zelfstandige gasten- (of tiener) accommodatie. De rest van de ruimte kan worden gebruikt voor parkeren, opslag of werkplaats etc. Het gehele oppervlak is netjes betegeld en het plafond heeft ingebouwde spots.

De eerste verdieping biedt een grote open woon/ eetkamer met een balkon aan de voorzijde en een modern ingerichte keuken met toegang tot een terras aan de achterzijde met een bijkeuken. Op dezelfde verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers met ruime ingebouwde kasten, beide met een eigen badkamer.

De bovenste verdieping biedt een derde grote slaapkamer met badkamer en een extra groot dakterras met uitzicht naar beide kanten.

Alle ramen zijn voorzien van dubbelglas en alle kamers van airconditioning (koelen en verwarmen).

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over dit eigendom, we hebben we veel extra foto's beschikbaar.


Referentie: LVA554
Prijs: € 235.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 452  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 340 m2
Terrein: 159 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

At Home in Andalusia, El Valle (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)