Appartement in Vera Playa, Almería

Meer Appartementen
in Almería

€ 80.000

 

Nieuwbouw Appartementen Met 2 Slaapkamers Met Zeezicht!

De urbanisatie Pueblo Barea is een spannend nieuw project met appartementen, duplexwoningen en bungalows gelegen aan de rand van de kleine plaatsen Vera Playa en Palomares, op slechts 10 minuten loopafstand van de stranden van Playa Marques. De locatie van dit nieuwe project biedt u de unieke mogelijkheid een woning te kopen tegen een redelijke prijs, dichtbij het strand en alle voorzieningen, terwijl u kunt genieten van prachtig uitzicht op zee.

De 1e fase van Pueblo Barea zal bestaan uit appartementen in de complexen Margarita & Valverde en appartementen, duplexwoningen en bungalows in het complex Valverde. Buiten dat zal de 1e fase van Pueblo Barea beschikken over een gemeenschappelijk zwembad en fantastisch aangelegde gemeenschappelijke tuinen.

Margarita

Het complex Margarita zal bestaan uit 3 verdiepingen met elk 4 appartementen in Andalusische stijl, standaard afgewerkt met hoogwaardige materialen en een kelder met parkeerplaatsen en opslagruimtes.

Er zijn 3 verschillende types appartementen van 61,55 m² tot 68,70 m². De appartementen zullen beschikken over een ruime woon-eetkamer met toegang tot het overdekte balkon, open keuken met bar, 2 slaapkamers met ingebouwde kledingkasten, waarvan 1 slaapkamer met ensuite badkamer, 2 badkamers met douche, pre-installatie voor centrale warm/koud airconditioning en een gemeenschappelijk dakterras. Bovendien is er een parkeerplaats met opslagruimte bij de prijs inbegrepen.
Referentie: Pueblo Barea Margarita
Prijs: € 80.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 154  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 62 m2
Terrein: -

Dit appartement wordt aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)