Duplex in Vera Playa, Almería

Meer Duplex
in Almería

Coto de Vera  € 169.000

 

Geschakelde (Twee-Onder-één-kap) Duplexwoning Met 3 Slaap- en 3 Badkamers

Geschakelde (twee-onder-één-kap) duplexwoning met 3 slaap- en 3 badkamers, dakterras, tuin, grote berging of hobby ruimte en een dubbele ondergrondse garage in Coto de Vera, een urbanisatie met zwembad, gelegen op minder dan 2 km van het strand.

De begane grond bestaat uit een grote woon-eetkamer met airco en toegang tot het terras, ingerichte keuken, dubbele slaapkamer met arico en ingebouwde kast en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping treft u twee dubbele slaapkamers met airco en vaste kasten en en-suite badkamers, één met ligbad en de andere met douche. Beide slaapkamers beschikken tevens over een terras. Bovenop de woning komt u op het dakterras.

Tot slot is er onder de woning een dubbele garage met 2 elektrische roldeuren, welke via de interne vaste trap bereikbaar is. Naast deze garage vindt u de berging die ook perfect gebruikt kan worden als hobby ruimte.

Coto de Vera is een gesloten urbanisatie met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad, gelegen in El Paraje de la Media Legua, naast de Mercadona supermarkt en op loopafstand van enkele restaurants. Deze urbanisatie ligt op minder dan 2 km van het strand van Vera Playa.


Referentie: CDA618
Prijs: € 169.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 325  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 301 m2
Terrein: 223 m2

Dit huis wordt ter verkoop aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)