Penthouse in Vera Playa, Almería

Meer Penthouses
in Almería

Mirador de Vera  € 95.000

 

Unieke Kans Om Een Penthouse Appartement Met 1 Slaapkamer Te Kopen in Mirador de Vera

Unieke kans om een penthouse appartement met 1 slaapkamer te kopen met 2 terrassen en frontaal zeezicht in een luxe urbanisatie rechtstreeks aan het strand: Mirador de Vera.
Dit zeer helder appartement, met een oost / zuidwest oriëntatie, bestaat uit een woon-eetkamer met schuifdeuren naar het kleinere terras met frontaal zeezicht, een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur inclusief vaatwasser, een badkamer en een slaapkamer met inbouwkast. Het appartement beschikt eveneens over een tweede groot terras (15m2) met uitzicht op de bergen. Dit zeer zonnige terras is zuid/west gericht. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht, en is voorzien van airco. Een overdekte parkeerplaats is in de prijs inbegrepen.
Mirador de Vera ligt in het hart van Vera playa, een zandstrand van 5 kilometer lang en 100 meter breed. In de buurt van het complex vindt u restaurants, cafés en een winkelcentrum. De supermarkt Consum en een apotheek vindt je op slechts 200 meter van de ingang van de urbanisatie.
Slechts 45 minuten van de luchthaven van Almeria en 1 uur en 10 minuten van de luchthaven van Murcia verwijderd.


Referentie: API-V0340
Prijs: € 95.000
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 183  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 45 m2
Terrein: 80 m2

Dit penthouse wordt ter verkoop aangeboden door

Api Almeria Property Investments, Vera Playa (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)