Villa in Vera Playa, Almería

Meer Villa's
in Almería

€ 264.940

 

Veranova: Nieuwe Villa's op Slechts 500 Meter van Het Strand

VERANOVA Exclusieve Villas is een uitstekende investeringsmogelijkheid met het oog op een andere levensstijl op een bevoorrechte locatie.Investeer in VERANOVA, een nieuw concept met grote voordelen.

VERANOVA nodigt u uit om deel uit te maken van een innovatief en exclusief project, bestaande uit moderne villa’s in een schitterende omgeving en gebouwd op ruime percelen.

De perfecte combinatie van materialen en de lay-out maken deze villa’s tot uw droomhuis. De villa’s van VERANOVA onderscheiden zich door een ruime variatie aan ontwerpen, open ruimtes, het gebruik van veel glas dat zorgt voor een goede ventilatie en veel lichtinval, extra hoge plafonds en veel oog voor detail zonder verlies aan comfort.

Een exclusief aanbod
VERANOVA biedt u een brede sortering aan modellen, geheel volgens uw persoonlijke wensen danwel geheel volgens uw voorkeur nieuw ontworpen. U bepaalt zowel de indeling als de afwerking van uw villa.

De bouwer van VERANOVA biedt u, als toegevoegde waarde, 5 jaar aftersales garantie als blijk van zijn toewijding aan de bouwkwaliteit.

Als een bepaald model villa eenmaal is gebouwd, zal hetzelfde type niet meer aangeboden worden, maar vervangen door een ander model. Op deze manier behoudt u uw unieke en exclusieve villa.

Ligging en voorzieningen
Op 500 meter van het strand “El Playazo”, in Vera Playa (Almería), treft u VERANOVA, een exclusieve woonwijk. Uniek vanwege de ligging, de bouwkwaliteit en de architectuur.

Niet alleen de percelen waarop de villa’s gebouwd worden krijgen speciale aandacht. Binnen VERANOVA is tevens een belangrijke rol weggelegd voor de groenzones en de wandelpaden met bankjes om uit te rusten en speelplaatsen voor de kinderen. Alles aangelegd tussen citroenbomen, naaldbomen en palmbomen en, zoals hierboven beschreven, op slechts 500 meter van het 5 kilometer lange en 100 meter brede zandstrand van Vera.

VERANOVA ligt nabij alle voorzieningen, zoals: commerciële centra en supermarkten, 4-sterren hotels, restauranten, cafés, strandbars, sportvoorzieningen en een internatiole privé school. In de omgeving treft u 4 18-holes golfbanen en diverse jachthavens.

De ligging nabij attractieve en interessante plaatsen als het witte dorp Mojácar of het Nationale Park Cabo de Gata, de verbindingen via de autosnelweg en de tolweg, de nabijheid van vliegvelden en de aanleg van een station voor de AVE Hoge Snelheidslijn zorgen voor een bevoorrechte locatie, uniek binnen de Spaanse kustplaatsen.

Vera is eenvoudig te bereiken via de Mediterrane snelweg A7, die de gemeente verbindt met het zuidelijker gelegen Almería en het noordelijker gelegen Murcia, Alicante en Madrid. De nieuwe tolweg AP-7 zorgt voor een directe verbinding tussen Vera en Cartagena en La Manga del Mar Menor. De AVE Hoge Snelheidslijn, die momenteel wordt aangelegd, zorgt voor een treinverbinding tussen Murcia en Almería, met een station in Vera, op slechts 2,5 km van VERANOVA.


Referentie: VeraNova - Villa O1
Prijs: € 264.940
Maandlasten hypotheek:Ongeveer € 510  Bereken uw maandlasten
Vloeroppervlak: 92 m2
Terrein: 750 m2

Deze villa wordt ter verkoop aangeboden door

Nicla Property Consultancy (Nl Be Du Uk Es), Vera (Klik hier voor meer informatie over deze makelaar)